Pasta met Boursin-Champignonsaus

Ingrediënten 
Boursin met knoflookkruiden
250 cl witte halfzoete wijn
Sugar snaps
Champignons
Kastanjechampignons
Rode ui en gewone ui
Cherrytomaten
Runderbouillonblokje
Pijnboompitten
Pasta (verse uit koelschap supermarkt)

Bereiding 
Snijdt de ui, champignons en cherrytomaten. Bak de pijnboompitten kort in een pan zonder olie of boter.

Zet een pan op het vuur met koud water voor de pasta. Bak in een hapjes/wokpan met een beetje olie eerst de champignons (kastanje en gewoon), voeg daarna de uitjes toe. Bak kort de sugar snaps mee. Voeg dan de helft van de wijn toe. Verkruimel hierin het bouillonblokje. Laat het geheel even sudderen. Voeg daarna de rest van de wijn samen met de boursin toe. Laat het geheel 3 min sudderen, voeg dan de cherrytomaten toe en laat het nog 2 min zachtjes koken. Voeg kort voor het serveren de pijnboompitten toe en roer de saus goed. Kook de pasta in de voorgeschreven minuten gaar. Serveer de pasta en de saus apart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten