Spinazie-kaastaart

Ingrediënten
4 blaadjes roomboterbladerdeeg
50 gr gehakte hazelnoten
100 gr Monchou
1 dl slagroom
3 eieren
125 gr geraspte cheddarkaas
100 gr spinazie
1 teen knoflook
2 lente-uitjes, in stukjes
1 el pesto
1 tl mosterd
versgemalen peper
zout
20 gram pijnboompitten

Bereiding
Laat het deeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 200?C.
Vet een ronde bakvorm van 22 cm doorsnee in met wat olijfolie. Bekleed de bakvorm met het bladerdeeg. Prik in het deeg gaatjes met een vork.
Strooi de gehakte nootjes in het deeg. Doe de Monchou, slagroom, eieren, Cheddar, gewassen en grof gesneden spinazie, uitgeperst teentje knoflook, lente-uitjes, mosterd en peper en zout in een kom en meng dit goed door elkaar.
Stort dit in de vorm en zet de vorm in de oven. Bak de taart in ongeveer 30 minuten. Rooster de pijnboompitten goudgeel en bestrooi hiermee de bovenkant van de taart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten